Професионално обслужване и ниски цени в „Детектор на лъжата“

При мюслманското вероизповедание е разрешено на мъжа да има до четири съпруги, стига да може да ги издържа. В християнството например многоженството не се толерира, освен в някои секти, и сексуална връзка с друг освен с брачния партньор се счита за изневяра. Според християнските религиозни норми всяка връзка извън официалната брачна връзка е изневяра, а втори паралелен брак не може да има. В мюсолманския свят обаче мъжът не изневерява вземайки си втора или трета съпруга, но жената не може да има повече от един брачен партньор.

Изневярата е нещо, което не се толерира в нашето общество и тя е причина за много развалени бракове. Ако се съмнявате във вашия партньор, не се колебайте да се обърнете към център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в град София.

Питали ли сте се някога как по-точно детекторът на лъжата отчита истинността на дадено твърдение? Може ли някой да бъде принуден на сила да се подложи на детектор на лъжата? Какви въпроси се задават най-често? На каква цена се предлага такъв тип услуга, скъпо ли е? Дали причинява уредът болка? Влияе ли притеснението или приема на различни медикаменти върху резултатите на теста?

Професионално обслужване и ниски цени в Детектор на лъжата

В днешната публикация ще отгворим на всички тези въпроси с предоставената информация от официалния уеб сайт на център за психофизиологично изследване „Детектор на лъжата“ град София – Детекторналъжата.org.

Какво е детектор на лъжата?

Този уред в науката се нарича полиграф. Наименованието му идва от старогръцки, което в превод буквално означава „много записи“. Това идва от мастилените писци, които са използвани в миналото при аналоговия инструмент. В 21-ви век – времето на глобалното дигитализиране и полиграфът е напълно компютъризиран и избраните физиологични фукнции се записват дигитално от инструмента и след това се анализират от компетентно лице, наречено полиграфист. Точно от такива служители е съставен и екипът на Детекторналъжата.org. Най-добрата фирма на пазара в България, която разполага с изцяло обучени кадри, преминали през множество квалификации като Matte Institute of Polygraph Science (New York , USA); Assess (България); Backster School of Lie Detection (San Diego, California, USA).

Полиграфският тест започва с факта, че oбектът на теста е прикрепен към няколко сензора, които ще наблюдават психофизичното състояние на детектора за човешка лъжа, който е проверен на детектора. След това полиграфският изследовател ще се опита да намери така наречените референтни точки – състоянията, в които се намирате, когато вероятно разказвате истината и вероятно лъжете. За да направите това, експертът поставя своите „клиентски“ елементарни въпроси: Първо, онези, които не могат да бъдат излъгани незабележимо. Това включва такива теми като име, облекло, цвят на кожата, а също и функции, като правило, присъщи на всички хора. След това, напротив, полиграфският изследовател иска да лъже. Този подход ви позволява да събирате информация за състоянието на тялото по време на лъжа и да разказвате истината. Сега можете да започнете истинско тестване.

Изберете център „Детектор на лъжата“ и ще се уверите, че качеството може да се предлага и на ниски цени. Свържете се с тях онлайн или с обаждане на 0885 600 802 или 0700 111 60.