Почистване на септични ями – неотложна нужда

Доста често едно почистване на септични ями се превръща в неотложна нужда по простата причина, че неприятната миризма от септичната яма, която използвате е нетърпима.

В такива случаи се нуждаете от опитна фирма за отводняване, отпушване и профилактика на водопроводни и канализационни системи. Почистването на септични ями е работа на хора, които са специалисти в тази област. Такива за София са фирма „Евроканал“ ЕООД, които вече десетилетия наред работят в тази сфера и предлагат ВиК услуги.

Чудите се как да ги откриете, а още повече се интересувате от това как става почистването на септични ями ?

Посетете техния уеб сайт на адрес – EvroKanal.net, за да се информирате подробно относно услугата. Те предлагат и абонамент за отпушване на септични ями. Евроканал може регулярно да посещава обекта Ви и да отпушва септичната яма по график. Така съоръжението ще се поддържа в изправност и няма да има препълване. Абонаментна услуга по отпушване на септични ями е препоръчителна за контейнери под 2 куб. Желателно е и при по-интензивно използване на канализацията да се договорите с фирма за подобна услуга на абонамент.

почистване на септични ями

Как става почистване на септичните ями?

Евроканал ЕООД има широк набор от технически средства за почистване на септични ями. Съдържанието на септичната яма се изпомпва, като след това мръсотията се извозва до специално разрешено място, където се изхвърля. Екипът на фирмата има и специална техника за разбиване на твърдите елементи в септичната яма. По заявка на клиента се прави и дезинфекция на контейнера със специален препарат.

Ако смятате, че това е вашето решение, не се колебайте да се свържете с фирмата на тел.: 0877 77 93 77 и те ще реагират експресно. Можете да ги откриете и лично на адрес: гр.София, кв.Врaждебна, ул.46, N2a.