Как да изберем полиграф, на когото да се доверим относно важен казус?

Ако допреди години е било невъзможно да получите истината от даден човек без неговото самопризнание, то днес вече нещата стоят по малко по-различен начин. Става дума за полиграф – детектор на лъжата, чрез който бързо и лесно можете да разобличите всяка една измама или кражба.

В днешно време тази услуга с полиграф е широко разпространена и е търсена от много хора, които имат нужда да разрешат даден проблем в личен план или пък на работното място. Хубавото на тези изследвания е, че траят няколко часа, но в края им имате до 98% достоверност на получените резултати, което означава, че можете да бъдете напълно сигурни в това, което е отчетено от полиграфа.

Единствените условия, които е нужно да се спазят са лицето, което се подлага на изследване да бъде над 18 годишна възраст и да е в добро психическо и физическо здраве. Разбира се, нужно е и неговото абсолютно съгласие доброволно да се яви на детектор на лъжата, чрез полиграф. Последвайте връзката за още инфо относно полиграфа в Пловдив.

А ако се чудите как да изберете правилното място с полиграф, на когото да се доверите, когато наистина имате нужда да разрешите важен казус, то четете правилната статия. Истината е, че е от изключително голямо значение каква е техниката, която използват, както и дали полиграфистите са експерти, които разбират от това, което вършат.

полиграф

Добре е преди да изберете център с полиграф, да бъдете наистина сигурни, че ще получите високо качество на услугата. Когато говорим за полиграф е важно да отбележим, че е от голямо значение кой провежда самото изследване, защото без опитни експерти полиграфисти, които са наясно как точно се четат получените резултати, дори да имате графиката пред себе си, няма как да я разчетете напълно точно. Именно и затова ще ви препоръчам място, което се отличава с истински специалисти. В центъра работят високо квалифицирани специалисти, дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA.Те са обучавани от големи имена в тази сфера, като Грегъри Адамс – президент на „Backster School“, Пол Реден – член на АПА (Американската асоциация на полиграфистите), Реймънд Нелсън – президент на същата организация и именит полиграфист и представител на „Lafayette Instruments“ и още подобни велики имена. Ако вече тръпнете в очакване да разберете кой е този център, то ще ви кажа, че става дума за център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“, който е частна независима компания, работеща с частни лица и бизнес клиенти. Услугата, която предлага е проверка на твърдения с полиграф – Детектор на лъжата, по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС.

Ако идеята Ви допада, не се колебайте да се свържете с екипа им на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Те се намират в гр. Пловдив на адрес: кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите информация относно техниката, с която работят, както и какви специалисти провеждат самата услуга.