Екскурзии в чужбина, които си струва да изберете през 2019-2020 година!

С идването на по-топлите месеци, започваме да се замисляме относно това къде ще пътуваме разбира се.

Златното правило е да посещаваме все нови и нови места, затова и е добре да планираме от по-рано това, което сме избрали, за да може да не изпуснем най-изгодните оферти.

екскурзии в чужбина

И като казахме оферти за екскурзии в чужбина, има една онлайн платформа, която е създадена с цел да предлага евтини оферти за почивки на своите клиенти. Сайтът SamoSega.com предлага невероятни екскурзии в чужбина за 2019-2020 година, в чиито цени ще се влюбите. И най-хубавото е, че в повечето от офертите са включени двупосочни самолетни билети, летищни такси, медицинска застраховка. Тоест, всичко е организирано за вас и се изисква само и единствено да му се наслаждавате.

През юли, август и септември, можете да изберете уикенди в Малта – страната на рицарите и да прекарате престоя си в четири звезден хотел. Ако обаче търсите нещо още по-далечно и различно, на вашето внимание има и оферта за САЩ и Канада, през септември, която включва 12 нощувки, двупосочен самолетен билет, летищни такси, водач, екскурзии до Лос Анджелис – филмовата столица. Разбира се включва и посещение на Гранд Каньон – рисуваната пустиня, както и Долината на смъртта. Освен това Сан Франциско, Лас Вегас и още… И искам да добавя, че цената е неочаквано ниска. Защото това е, което да очаквате от SamoSega.com – невероятни екскурзии на ниски цени.

Посетете и офиса на фирмата на адрес: ул. Сините вълни №7 в гр.София, като можете да се свържете с тях на тел.: 0887 330 877 или да пишете имейл на info@samosega.com. Всичко предлагано от SamoSega.com са екскурзии в чужбина, които си струва да изберете през 2019-2020 година!