Винтоверт за домашна употреба, който ще заобичате!

Сигурна съм, че няма човек, на когото да не му се е случвало да се налага да поправи нещо в дома си или пък да закачи картина, да сглоби нови мебели и т.н.

В наши дни, за всичко това си има много улеснения, от които да се възползваме, за да може нещата да се случват бързо и лесно.

Например, притежавайки винтоверт, вие можете лесно да извършвате дейности като нитоване, завинтване, заковаване. Истината е, че те са трудно възможни без наличието на правилен инструмент, с който да работите.

Има обаче и още нещо важно освен това да си закупим винтоверти и да започнем работа. Ако искате оборудването безопасно да изпълнява функциите си, е добре да се подготвите предварително за експлоатацията със самия инструмент.

Основното за монтажа на стена, например, ще научите ако продължите да четете статията, а именно какво трябва да спазвате, за да поставите с лекота лампи, етажерки и други неща и особено да не допускате грешки при пробиването.

Първо и най-важно когато става дума за използване на винтоверт е да изберете подходящите винтове за проекта ви, както и подходящите дюбели. Убедете се с помощта на детектор, че не пробивате по погрешка в електрически проводник или водопровод. При пробиване носете защитни очила. Друго важно нещо е да определите точното положение на отворите и да ги маркирате с молив.

Поставете върха на свредлото вертикално на стената. Упражнете натиск върху машината едва когато свредлото е срещнало твърда опора и пробийте отвора толкова дълбок, че както дюбелът, така и винтът изцяло да влязат в него. След това, отстранете праха от пробиване от отвора. Така дюбелът се захваща здраво.

винтоверт

Обикновения акумулаторен винтоверт и акумулаторния пробивен винтоверт са идеални за завинтване. В определени случаи може да се прибегне отново и към бормашини. И последно, но не по важност, използвайте подходящия точно за винта бит (накрайник за винтоверт) във Вашия инструмент. В противен случай може да се случи, той да се изплъзне при завинтването.

Всички тези по-горе изброени неща е нужно да бъдат спазвани, за да можете да се справяте лесно със своите задачи у дома, използвайки перфоратор. А ако се чудите откъде да си закупите такъв, моят съвет е да посетите ProfiPlus.bg – онлайн магазинът за професионални инструменти и машини, който предлага невероятно разнообразие. Те се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Като доставката на перфоратор е безплатна и можете спокойно да се възползвате от това.

Поръчайте вашия нов винтоверт от ProfiPlus.bg и се радвайте на лесни ремонти у дома!