Месарски магазин в гр.София със 100% гаранция за качеството!

Напоследък, ставаме свидетели на доста неприятни случаи свързани с откриването на различни химикали в месото, както и изкуственото уголемяване на пилетата, например.

Примери има още, но не мисля че е има нужда да ги споделяме, всеки от нас е чувал и знае. Въпросът е по-скоро как предпазим организма си от приема на некачествено месо и от кой месарски магазин в София да пазаруваме?

Напоследък, потребителите все повече търсят биологичното, безопасно и чисто месо. Именно това е и отправната точка за създаването и бъдещето на месарски магазини. Като еволюция на традиционните месарски магазини, можем да отличим „Котлет“ – модерната градска месарница, която винаги ни предлага свежо и прясно месо, а освен това и готови ястия.

месарски магазин

Ако все още не сте се хранили там или не сте си закупили от суровото месо, направете го, за да усетите разликата. В Котлет се продава високо качествено българско месо от наши свинеферми, прясно транжирано и ежедневно доставяно, на добри цени, в уютна и приятна обстановка. Студената им витрина със сурово месо е с внушителни размери и предлага от най-стандартните разфасовки до уникални и единствени по рода си разрези. Освен това, всеки ден се предлага различно меню от сготвена храна, като клиентите могат да хапват на място или да си вземат за офиса или за вкъщи.

Месарски магазин „Котлет“ може да бъде открит на два адреса в гр.София. Посетете техния уебсайт Kotlet.bg, за да се информирате за тях. Веригата магазини изцяло се посвещава на това да помага на клиентите си да правят правилен избор за храната, с която се хранят. Това се постига чрез безкомпромисно професионално обслужване и постоянно подобряване на това, което предлагат.

Не чакайте, а посетете месарски магазин „Котлет“ още сега! Можете да се свържете директно с магазините на тел.: 0 882 946 763 или 0 888 630 249, както и на имейл : info@kotlet.bg.