RobiCam ще се превърне в любимият ви помощник – разберете защо!

Всеки един от нас си мечтае да има свръх сили, да чете мислите на хората, да има очи на гърба си, да се телепортира и т.н. За съжаление, сме устроени по друг начин, затова е редно да се задоволим с това, което имаме.

Но има начин да се доближим една идея до свръх силите, като например да знаем какво се случва в дома или офиса ни, по всяко едно време на денонощието. Ако се чудите как, продължете да четете тази статия и ще разберете.

RobiCam

Тя е малка, умна и притежава безброй характеристики, в които ще се влюбите. Нейното име е RobiCam и ще се превърне в любимият ви помощник, веднага след като се сдобиете с нея. Затова няма да губя време, а ще ви издам удивителните и характеристики, спрямо достъпната и цена.

Тя може да бъде поставена в дома ви или в офиса. И понеже има умението да се върти на 360 градуса, тя улавя всяко едно движение, в помещението, в което е поставена. И най-хубавото е, че вие мигновено получавате известяване за това. Като освен от смартфона си, можете да я следите от всяко едно устройство – лаптоп, компютър, таблет, смарт часовник и др. Предимствата и са много, а цената – достъпна. Какво по-хубаво?

Не се замисляйте, а се сдобийте още сега с камера за видеонаблюдение от RobiCam. Получавате безплатна доставка за 1 работен ден, както и 24 месеца гаранция. RobiCam се свързва директно с Вашия смартфон и ви изпраща известия и HD картина на устройството със стрийминг на случващото се в момента. Wi-Fi Камерата позволява да следите вашия дом или офис от всяка точка на света. Така Вашият дом, офис, вила ще бъдат защитени по всяко време. За да използвате тази камера не са ви нужни никакви специални познания или умения. Така че не чакайте, а влезте в RobiCam.bg и поръчайте своята камера за видеонаблюдение, за да си осигурите нужното спокойствие. За контакти с екипа и относно допълнителни въпроси, можете да се обадите на тел.: 0888 775 770.