С каква техника се почистват септичните ями?

Вероятно на всеки се е случвало да попадне в ситуация със запушен канал, било то на мивката или тоалетната.

Това може да бъде много досадно или притеснително, според случая и обикновено налага своевременни действия за отстраняване на проблема. Понякога разрешението може да се осъществи с помощта на подръчни материали, като познатите препарати за отпушване на канали, коти са широко достъпни в магазините, както и с помощта на вакуум пръчка или метална сонда-змия. Не винаги обаче тези методи помагат и понякога се налага да се обърнем към професионалисти. На страниците на почистване на септични ями с KanaliHit.com можете да намерите специализирана фирма, която освен професионализъм, предлага и бързина и добри цени.

С каква техника се почистват септичните ями?

Както за отпушване на канали, така и за почистване на септични ями и за ремонт на ВИК мрежа, можете да разчитате на професионалните екипи на Пайп Строй Груп ЕООД. Благодарение на добрия опит и модерното оборудване, с което разполага фирмата, вариантите за почистване са много и надеждни. Екипите разполагат с камиони с контейнери за изпомпване на отпадъците, както и с техника за машинно отпушване и отпушване под налягане. Последното е необходимо за случаи, като отпушване на канализация на бетонови възли, например, където се наслояват по-твърди отпадъци и е необходимо специализирано разбиване на строителния отпадък.

С каква техника се почистват септичните ями? Почистването и профилактиката на септичните ями се извършва с помощта на модерна техника, която позволява надеждна и бърза работа. Почистването на ямите се налага с такава честота, спрямо потреблението в домакинството и типа септична яма, както и съответната среда. Ако почвата е с ниска водопропускливст, тогава и ямата ще се запълва по-бързо. Специалистите могат да ви дадат и добри съвети за това какъв тип яма е подходяща за конкретния случай, както и за всичко необходимо за нейната поддръжка. Вижте повече за предлаганите услуги и абонаменти на KanaliHit.com и изберете сами.