Електронен магазин за дрегери на достъпни цени

Тук ще изброим всеки физически и психически аспект, който е определящ за скоростта на усвояването на алкохолните молекули в кръвта.

За да ви докажем, колко е важно да имаме на разположение дрегер от AlcoholTester, когато се нуждаете.

Възрастта е на първо място, защото с напредването й метаболизмът се забавя и ензимите не са толкова бързи в преработката на алкохола. Полът има голямо значение, защото жените имат по-ниско съдържание на вода в организма си, а алкохолът е силно разтворим във вода и женското тяло произвежда по-малко ензим, който разгражда спиртните напитки. На тези ензими им трябва извество време за преработка и с колкото по-голяма скорост консумирате, толкова повече ги забавяте. Структурата на тялото и съдържанието на мазнини в организма е ключово, защото мастните тъкани са с ограничено съдържание на вода и не абсорбират алкохола.

Електронен магазин за дрегери на достъпни цени

Телосложението и по-точно килограмите на човека са важни, защото колкото повече тежите, толкова повече вода и кръв имате в тялото си, а те разреждат алкохола. Емоционалното състояние е значим фактор, защото стресът има способност да забавя функцията на ензимите. Голяма част от медикаментите, които се приемат, имат отрицателно влияние, ако се смесят с някоя спиртна напитка, затова винаги трябва да се прочете листовката на лекарството. Храните, приети преди консумацията на алкохол, допринасят за по-бързото му разграждане. Тоест, ако пиете на празен стомах, има голяма вероятност дрегерът да отчете по-голяма стойност в сравнение с комбинирането му схрана. Ако консумирате карбонизирани (газирани) алкохолни напитки или ги смесвате с концентрат, скоростта, с която алкохола минава през стомаха е доста голяма и това води до по-високи промили при тест с дрегер.

В каталога на Аlcoholtester.bg може да намерите дрегери за лична и професионална употреба на достъпни цени. Доставката е безплатна навсякъде в България, без значение от стойността на устройството. Всички дрегери са директно внесени от най-добрите световни производители и са с гарантирано качество. Можете да ги поръчате онлайн, на номер 0888-513916 или на място в магазина, посочен на Аlcoholtester.bg. Натиснете тук, за да преминете директно към сайта им.