Уважаващите себе си дами използват спирала за очи ArtDeco

Всяка една уважавана от себе си дама, държи на външния си вид и използва висококачествена козметика и грим.

Ценно е да се грижим добре за кожата си и да залагаме на доказани източници и известни брандове козметика. Но не винаги високата цена на бранда или известността на името му е гаранция за високо качество. За да бъде един продукт успешен, той трябва да бъде съобразен с нуждите и възможностите на българския потребител.

Когато става дума за грим, например, немската високочествена козметика ArtDeco е доказана марка с над 30 години история.Тайната на успеха на декоративната козметика на компанията е комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации. Разбира се всичко това на разумна и достъпна цена.

спирала за очи

Спиралата за очи на ArtDeco е нещото, което веднага спечели дамите по няколко причини. Те са със специално разработени високотехнологични четки с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Четките със заострен връх оформят безупречно най-фините мигли, докато по-широката страна създава обем и издължава външния ъгъл на окото, като гарантира оптично „отваряне на очите”.

Именно поради тази причина, жените избират да се доверят на спирала за очи ArtDeco. Бързосъхнещата технология позволява перфектно изглеждащи мигли за секунди. В същото време натуралните съставки подхранват миглите Ви. ArtDeco се грижи както за перфектната визия на своите клиенти, ден след ден, а така и за тяхното здраве. Всички продукти на немската козметика са подходящи за хора с чувствителни очи и за носещите контактни лещи. Продуктите са клинично тествани. Дерматологично доказана съвместимост с кожата. Немската марка е създала за своите клиенти и спирала за обем без допълнителни аромати.

Какво повече когато става дума за спирала за очи? Доверете се на високото качество и изберете спирала за очи на немската марка ArtDeco и ще останете наистина доволни. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg