Организиране на скок с парашут – как?

Скачането с парашут е едно от екстремните преживявания, които се помнят цял живот.

Усещането е несравнимо и за съжаление не би могло да бъде описано с думи на онези, които още не са го изпитали. Именно затова ви предлагаме вместо да четете за този вид емоция да я усетите лично с организирания скок с парашут SkyVision.

SkyVision.bg са сайт и организатор на всякакви екстремни събития и курсове. На уеб адреса им ще откриете полезна информация за скока с парашут, а също ще получите възможност да закупите ваучери, които да ви отведат право към сбъдването на желанието ви. Как да организирате всичко обаче и можете ли сами? Отговорът е – да.

Всеки желаещ да скочи с парашут може да го направи като закупи ваучер скок с парашут SkyVision директно от сайта им онлайн. Ваучертът се доставя до вас в луксозна опаковка и за да сбъднете желанието си в удобно за вас време – достатъчно е 3 дни преди събитието да се свържете с организаторите.

Дропзоните, от които можете да избирате, са село Кондофрей и Монтана, а скокът се извършва от 3500 метра височина, което гарантира незабравимо изживяване. Падането е с продължителност около 60 секунди и се осъществява в тандем с инструктор. Организацията от ваша страна приключва в момента, когато закупите ваучера и се уговорите за дата за извършване на скока. Оттам нататък поемат професионалистите за скок с парашут от SkyVision.

Организиране на скок с парашут  - как?

Преди скока ще преминете и през теоретичен инструктаж, а за практическата част ще се погрижат специалисти в областта на скоковете с парашут. От скок с парашут SkyVision могат да се възползват лица навършили 14 години с тегло до 100 кг и ръст до 2 метра. За съжаление през най-студените месеци скоковете с парашут се преустановяват, но при желание да се сдобиете с повече информация относно това екстремно изживяване – посетете SkyVision.bg.