В кои магазини за знамена можем да намерим стойки?

Ако имате желание да се сдобиете с български или с чуждестранен флаг, то можете да направите поръчка от специализиран магазин, за да бъдете сигурни, че всички пропорции и цветове, формата и всичко необходимо, ще бъдат спазени.

В богати онлайн магазини за знамена от zname.bg, като zname.bg, можете да изберете, както национални флагове на различни държави, така и да поръчате индивидуална изработка на фирмено знаме или отличителен флаг към даден проект или спортен клуб и много други. Знаете ли, че не всяка държава разполага с армейско знаме, което се използва от сухопътната войска? Тези държави, които нямат, използват своето национално знаме, обърнато надолу по време на война.
В кои магазини за знамена можем да намерим стойки?
Интересна е историята на знамената в различните исторически периоди, която може да бъде проследена и да разкрие подробности по изборът, който се е правел в различните години. Националното знаме, както знаем, се изработва по точно определен от Конституцията начин, наред с неговите цветове и форма, както и пропорции. Освен това, можете да се сдобиете и със знамена, които са били актуални по време на Априлското въстание или в друго време от историята ни. В кои магазини за знамена можем да намерим стойки? Отново в Знаме бг, можете да поръчате и атрибути към знамената, като различни поставки или пръчки, на които да бъдат прикрепени, както и допълнителни аксесоари, както трикольорни ленти или гербове, наред с изработени шапки и значки, както и магнити по ваш избор.

Можете да изберете от предлагания магазин за знамена съответния размер, който ви интересува, както и определените бройки, при това на добри цени. Според целите, за които ще използвате флага и в какви условия, имате избор и за съответната изработка. Например европейското знаме, се предлага, както във вариант с напечатани звезди по него, така и с апликирани двустранно варианти, като последните са подходящи за външни условия, поради тяхната по-добра устойчивост. Разгледайте предложенията, дадени в каталога и изберете това, от което имате нужда.