Тайните на бразилския орех

Някак много екзотични и изпълнени с тайни ни се струват онези необятни територии на Латинска Америка, където се е зародил магическия реализъм, бродели са племената на маите и ацтеките, зародили са се и оцелели стотици представители на фауната и флората.

Все по-достъпни обаче стават чудесата на Латинска Америка за нашите географски ширини и вече не почти никаква рядкост да ви предложат и да си закупите какви ли не странни плодове и зеленчуци. Истинските и много осезаеми ползи от навлизането на тези екзотични стоки у нас е тласъка , който дадоха в развитието на европейската фармацевтиката и козметична индустрия. Маслото от бразилски орех biofetish.com .Рецептата за извличане на екстракт от бразилски орех е изключително лесна и евтина. Именно поради тази причина можете да го намерите на повече от преференциална цена и да се погрижите за красивия и здрав външен вид(кожа и коса) по един от най-евтините начини да го направиш.
Още с пристигането на испанки колонии по бреговете на Амазонка – плодът на дървото бертола, по-известен като бразилски орех, го наричат с името „дар от Господ“ , което изглежда придобива все по-голяма мотивация да бъде кръстен така.
Тайните на бразилския орех
Малко известен у нас бразилският орех има редица преимущества и широко приложение в козметиката и медицината. Тайната на чудотворното му влияние се крие във високото съдържание на селен и минерали, които са изключително полезни за здравето на кожата и косата
Biofetish предлагат на клиентите си качествено масло от бразилски орех, което се използва в редица козметични маски. Поради това, че оказва силно хидратиращо въздействие, резултатите при суха кожа са наистина впечатляващи. Минералите, които съдържа пък имат регулатативно действие върху различни части на епидермиса.Можете да пренесете салона за красота у дома с домашни маски, в чиято основа е био маслото от бразилски орех. Най-предпочитаният вариант за използване на био маслото от бразилски орех е като лосион за тяло, тъй като бързо се абсорбира от кожата, остава усещането за мекота и гладкост, а всички му полезни съставки имат бавно действие, което ви гарантира, че с еднократно нанасяне на ден ще имате непрестанен източник на селен, витамини и минерали за кожата и косата си. Така положителните резултати няма да закъснеят.