Защо да предпочетем газов инжекцион за автомобила си?

Спомняте ли си онази класика по шедьовър на Стивън Кинг „Кристин“? За щастие в реалността не съществуват коли-убийци, но не за повечето шофьори е ясно, че с напредване възрастта на автомобила, неговите мощностни показатели намаляват, както гъвкавостта и динамиката, и така зареждането на гориво може много да „изяде“ от месечния ви бюджет. Така най-добрата инвестиция в тунинг на двигателя може да ви спести много и най-различни проблеми се оказва газовият инжекцион от https://www.sofgas.com/.

Газовият инжекцион представлява трето поколение газова уредба за автомобил. Именно поради това тя е най-модернизираната и улеснена от гледна точка на поддръжка, а функционалността е забележителна. Този тип газова уредба се управлява от микропроцесорна система за дозиране и впръскване на горивото, което я прави абсолютно съвместима с модените модели автомобили с многоточково последователно впръскване на гориво и тези с турбо или механичен компресор. Като бюджетен вариант могат да се монтират и конвенционални газови уредби на нови модели автомобили с определени настройки и допълнителни клапи.
Защо да предпочетем газов инжекцион за автомобила си?
За максималната рационализация на вложените средства е добре да се обърнете към професионалист за консултация. Вероятно често си задавате въпроса защо колата ви губи мощност и ви създава редица затруднения като проблемно запалване, да речем? Това често се дължи на запушване на инжекторите и дюзите в следствие на нискокачествено гориво. При закупуването на газов инжекцион колата ви се задвижва с помощта на втечнен газ, при който отделянето на вредни емисии, както и наслагването на твърди частици във вътрешността на горивната система е силно редицирано. Така поддръжката от един технически преглед на година за гозов инжекцион би бил напълно достатъчен.

Друго преимущество на газовия инжекцион е, че с негова помощ намалявате значително средномесечния си разход за гориво и можете да спестявате до 60 %, което го превръща в инвестиция с възвращаемост за период по-кратък от една година. Много привърженици на бензиновите коли ще ви обяснят защо да трябва да предпочетем именно такова превозно средство. Никой не ви убеждава да си закупите и монтирате газов инжекцион, самият факт, че големи автомобилни производители произвеждат новите си модели с газови инжекциони говори достатъчно красноречиво. Газовият инжекцион не ви ограничава, а точно обратното- дава ви така важната свобода сами да избирате с какво гориво да зареждате!