Технически характеристики и цена на сглобяемите къщи

Най-важното за една къща е да има здрава основа. А за онези, които я обитават да имат покрив над главата си, да могат да се чувстват спокойни и сигурни в дома си.

С тази цел сглобяемите къщи от evtindom са с технически характеристики, които значително превъзхождат тези на по-старите строежи на монолитното строителство. Това се дължи на факта, че за конструкцията им се ползват последно поколение материали и иновативни технологии, а крайната цена се балансира именно от начина им на строителство, който е известен като сухо строителство, и позволява спестяване разходи по допълнителни строителни дейности.
От evtindom се гордеят с изпълнените поръчки за сглобяеми къщи и предоставят на клиентите си опцията да ги посетят и разгледат.Това е една възможност да се запознаете от първа ръка с качествата на сглобяемите къщи.
Технически характеристики и цена на сглобяемите къщи
Списъкът от технически спецификации, които определят преимуществата на сглобяемите къщи включва:
-антикорозионна защита благодарение на боя и грунд, които са последно поколение.
– метална конструкция от олекотени и неръждаеми метални компоненти, което рационализира логистичните разходи и намалява допълнително крайната цена.
– екологичност- днес повече от 80% от компонентите за изграждане на сглобяеми къщи се правят от рециклирана стомана. Това е тенденция в световен мащаб, към която се приобщава и строителния бизнес именно чрез този тип къщи.
-строителната техника се нарича суха строителство и решава доста проблеми- звукоизолация, топлоизолация, акустика и пожарна безопасност. Предлага по-ниски нива на постоянно натоварване и перспектива за по-смели дизайнерски решения относно визията. Така, ако имате определено виждане за това как трябва да изглежда вашия идеален дом, лесно можете да го изпълните със сглобяеми къщи.
-пожароустойчивостта на сглобяемите къщи се обслужва от магнезиеви плоскости, които са 100% негорим материал.

Технически характеристики и цена на сглобяемите къщи
За още по-подробна информация относно техническите характеристики и цени и промоции можете да посетите сайта на evtindom. От фирмата работят изцяло с фокус върху клиента и това мотивира постоянно ниските цени на предлаганите от тях къщи. И като още едно потвърждение за фирмената политика е и асистенцията пред всички институции, отговарящи за издаване на разрешителни за строеж и обезпечението срещу земя.