Какво е хендикап при залаганията и как може да ви бъде полезен при футболни прогнози

Напоследък азиатският или гол хендикап става все по-популярен. На практика той много прилича на европейския хендикап, но определено има няколко разлики.

В много от случаите хендикап е един от най-ефективните начини а правене на футболни прогнози и залагания. С няколко думи ще се опитаме да ви обясним какво представлява азиатският хендикап и как той може да ви донесе реални печалби. Залозите от този вид може да са 1, 1.5 или 2. С други думи нагледно изглежда по този начин резултата от вашия залог на база футболни прогнози за мач между Челси и Ливърпул, например :
Liverpool 0 –> ако Liverpool победят печелите залога; при равен ви връщат парите; при загуба губите парите си (аналог на Draw No Bet).
Liverpool -0,5 –> ако Liverpool победят печелите залога; при равен или загуба, губите залога си.
Liverpool -1 –> ако Liverpool победят с поне 2 гола, печелите залога; ако победят с 1 гол – парите ви се връщат; при загуба или равенство губите залога.
Liverpool -1,5 –> ако Liverpool победят с поне 2 гола, печелите залога; при другите обстоятелства губите залога.
Същото важи и ако сте заложили на противниковия отбор (в случая Челси):
Chelsea 0 –> ако Chelsea победят печелите залога; при равен ви връщат парите; при загуба губите парите си(аналог на Draw No Bet).
Chelsea + 0.5 –> ако Chelsea победи или завърши наравно, печелите залога; при загуба, губите залога.
Chelsea + 1 –> ако Chelsea победи или завърши наравно, печелите залога; ако Chelsea загубят с 1 гол, залогът ви се връща; ако загубят с 2 и повече гола, губите залога.
Chelsea +1,5 –> ако Chelsea загубят с 2 или повече голове, губите залога; при другите обстоятелства печелите залога.
Какво е хендикап при залаганията и как може да ви бъде полезен при футболни прогнози
Когато става въпрос за футболни прогнози, е добре да прецените всички възможности и да анализирате възможните аспекти на залога, за да извлечете максимума от печалбата. В тази насока с подробни разяснения за различните залози, какво е хендикап като алтернатива за залагане и средностатистически данни на база представянето на отборите можете да намерите на сайта bg.mybets.eu. Не се колебайте, започнете да изкарвате пари от футболни прогнози още сега.