Класически подаръци с нова визия

Несправедливо кутиите с бонбони и сервизите за чай и кафе са набеждавани за безлични и скучни подаръци. Това най-вероятно се дължи на факта, че те са се превърнали в класика при правенето на подаръци.

Няма нужда да се притеснявате да подарявате такива неща, дори класическият подарък може да се превърне в нестандартен и впечатляващ жест с капка въображение. Един от най- големите онлайн магазини за подаръци ви предлага идеи как да направите и най-тривиалния подарък разчупен и иновативен.

Предложените идеи за подаръци са наистина впечатляващи. Ако се колебаете дали да подарите произведение на изкуството, сувенир или предмет за дома, вече можете да направите всичко това и то само с един подарък. Серия порцеланови и стъклени изделия giftbox.bg предлага на вниманието ви репродукции на картини от модерниста Гюстав Климт. Вместо до болка познатите мотиви чашите, шиниите, вазите, дори салфетките са украсени с „Целувката“ от известния австрийски художник. За почитателите на класиката са предвидени и „Поле с макове“, използвана тема от импресиониста Клод Моне или модерните геометрични форми и традиционните флорални елементи. на мода са отново и лавандуловите стръкове за украса на какви ли не предмети, които можете да откриете в специална категория в онлайн магазина.

Сувенирите и миниатюрите също са своеобразни произведения на изкуството – древногръцки герои, Фигури на животни,рицари, закачливи цветни фигури и дори „Тайната вечеря“.

Колекцията миниатюри Crystocraft пък не могат да оставят никой безразличен, защото са апотеоз на светлината с декорацията си от камъни Swarovski.

Подаръци за официални визити или служебни срещи са глобус барът и декоратвните златни монети, които могат да се предложат като подарък за всеки кабинет и посланието е повече от очевидно- стил и добър вкус.

Ако искате нещо по-малко и практично- предложенията са много. особено внимание заслужават луксозните запалки Pierre Cardin или маркови стенни часовници. Идеите за подаръци, които предлагат от сайта са оптимално решение за всеки, който желае да направи впечатляващ и красив жест.