Класически подаръци с нова визия

Несправедливо кутиите с бонбони и сервизите за чай и кафе са набеждавани за безлични и скучни подаръци. Това най-вероятно се дължи на факта, че те са се превърнали в класика при правенето на подаръци.

Няма нужда да се притеснявате да подарявате такива неща, дори класическият подарък може да се превърне в нестандартен и впечатляващ жест с капка въображение. Един от най- големите онлайн магазини за подаръци giftbox.bg ви предлага идеи как да направите и най-тривиалния подарък разчупен и иновативен.

Предложените идеи за подаръци от giftbox.bg са наистина впечатляващи. Ако се колебаете дали да подарите произведение на изкуството, сувенир или предмет за дома, вече можете да направите всичко това и то само с един подарък. Серия порцеланови и стъклени изделия giftbox.bg предлага на вниманието ви репродукции на картини от модерниста Гюстав Климт. Вместо до болка познатите мотиви чашите, шиниите, вазите, дори салфетките са украсени с „Целувката“ от известния австрийски художник. За почитателите на класиката са предвидени и „Поле с макове“, използвана тема от импресиониста Клод Моне или модерните геометрични форми и традиционните флорални елементи. на мода са отново и лавандуловите стръкове за украса на какви ли не предмети, които можете да откриете в специална категория в онлайн магазина.

Сувенирите и миниатюрите също са своеобразни произведения на изкуството – древногръцки герои, Фигури на животни,рицари, закачливи цветни фигури и дори „Тайната вечеря“.
Колекцията миниатюри Crystocraft пък не могат да оставят никой безразличен, защото са апотеоз на светлината с декорацията си от камъни Swarovski.
Класически подаръци с нова визия
Подаръци за официални визити или служебни срещи са глобус барът и декоратвните златни монети, които могат да се предложат като подарък за всеки кабинет и посланието е повече от очевидно- стил и добър вкус.

Ако искате нещо по-малко и практично- предложенията са много. особено внимание заслужават луксозните запалки Pierre Cardin или маркови стенни часовници.
Идеите за подаръци, които предлагат giftbox.bg са оптимално решение за всеки, който желае да направи впечатляващ и красив жест.