Можем ли да разчитаме на коуч, за да подобрим уменията си?

Ако сте мениджър и имате желание да напредвате в своето развитие, то можете да го направите лесно. Коучинг методът се явява ефективно средство за разгръщане на собствените възможности в техния максимум. Освен това в процесът се включват и насоки и нови идеи за работа, които предлагат нов поглед на работа. Водещият, наречен коуч при vt-bg.com дава обратна връзка за силните и по-слабо развитите страни у мениджъра, на база на което му помага да се фокусира върху различни детайли. Както знаете да се разпредели оптимално енергията върху множество задачи не е лесно, но за това пък не е невъзможно с подходящите насоки.
Можем ли да разчитаме на коуч, за да подобрим уменията си?
Бизнес коуч означава професионалист в сферата, преминал през всички нива на йерархията, за да може да бъде максимално полезен, като водещ. Срещите се случват индивидуално, веднъж или два пъти в седмицата за около час. Това е достатъчно време за постигане на оптимални резултати, както сами можете да забележите не след дълго. в началото на процеса се определят целите на работа, както и времето за изпълнението им. Изработва се система за отчитане на резултатите, като водещият през цялото време следи как се развива обучението. Коучът наблюдава как се възприема наученото от мениджъра и до каква степен е работещо за целите и за екипа.

Адекватната обратна връзка е много необходима за всеки периодично, тъй като човек трудно може да се види отстрани. Важно е да се уточни, че в целият процес не се дават готови решения, а се работи в посока разгръщане на индивидуалния потенциал за справяне с различните предизвикателства. Периодът, в който се развива бизнес обучението, се определя от мениджъра и неговия коуч, като средно се работи около три месеца, като графикът се изготвя от двамата и зависи от възможностите за провеждане на срещите. Всеки коуч определя индивидуално своята цена на час. Вижте подробности в сайта за доказано ефективния метод и изберете сами.