Добра инвестиция ли е ламинираният паркет

Смятате ли, че ламинираният паркет може да бъде разглеждан като инвестиция?  Инвестиция за подобряването състоянието и визията на собствения ни дом? Разбира се, въпросът ни е реторичен, тъй като на всеки един от нас е добре известно, че извършването на каквито и да било ремонтни дейности изискват употребата само на качествени материали.

Ще започнем с информация, която ще успокои тез от вас, които се притесняват от стойността на качествения ламинат. Да, предполагаме, че мнозина са на мнение, че доброто качество винаги струва по-скъпо, но това правило не важи, когато искаме да се сдобием с качествен ламинат. Ламинираният паркет от „Паркети Лазур“ ще ви докаже, че е лесно да получите високо качество на ниска цена, а удобството, което предлага пазаруването през виртуалното пространство, е още една причина да им се доверите.

И все пак съветът ни към вас е да се допитате до специалист, който ще ви насочи към правилния ламинат за помещението, за което е предназначен той. С други думи – здравината на паркета трябва да бъде взета под внимание, а същото правило важи и за натоварването върху него. Ето защо ламинатът с по-голяма дебелина е подходящ за офиси и магазина, докато за уюта на дома ви можете да се спрете и на по-тънък модел.

Може би не знаете, че след като сте се спрели на правилния ламиниран паркет и той вече е в дома ви, трябва да го оставите в съответното помещение за поне 48 часа. По този начин паркетът ще се аклиматизира към температурата в помещението и монтажът му след това ще бъде извършен много по-плавно и без притеснения от издуване. Уверяваме ви, че благодарение на ламинирания паркет домът ви ще се преобрази и ще изглежда още по-уютен.

ламиниран паркет от lazur-parketi.com