Любопитна информация за нашумелите смартфон игри

Темата за смартфон игрите със сигурност е неизчерпаема.  Все пак на потребителите ежедневно се предлагат нови и нови игри, които могат да задоволят всеки вкус.
Разбира се, няма как да отречем, че повечето хора смятат за невъзможно да се сдобият с желания от тях gsm апарат, тъй като са на мнение, че цените са прекалено високи. Ето защо ще ви предложим евтин и лесен вариант, който ще ви помогне, а именно магазин за мобилни апарати от bulmobile.com. Може би предполагате, че става дума за електронен магазин и не бъркате. Пазаруването през виртуалното пространство се е доказало като чудесен начин да се сдобием с всичко, което желаем, без да ни се налага да харчим много средства и без да излизаме от дома си.
Притежанието на „умно“ мобилно устройство безспорно ни улеснява в много аспекти, а освен това то ни предлага и чудесен начин да прекараме свободното време – играейки интересни игри.
Първо на вашето внимание искаме да предложим игра, която подлага на изпитание зрителната ви памет. Става дума за FlipSomeTiles HD. Тя е съвместима със смартфони, които работят с операционна система Windows Phone и iOS. От вас се изисква да проследите пътя на плочките и да го запомните. Уверяваме ви, че ще ви бъде трудно да се откъснете от играта.
Може би някои от вас ще се изненадат, че безспорният хит в игрите през 90-те години Duck Hunt се завръща във вариант за gsm апарати. Играта е базирана на идеята за обстрелване на летящи патици и ще ви върне към минали години.
HiLight за Windows Phone е още едно предложения, което тества бързината на реакциите ви. Просто трябва да докосвате светлината на дисплея, но внимавайте, защото тя се мести и то много бързо.
магазин за мобилни телефони bulmobile.com