Да изберем техника за селското стопанство

Какво се случва в света на земеделската техника?  Отговорът на този въпрос ще потърсим в днешната ни статия.
Позволете ни да започнем с някои любопитни новини за представянето на нови модели тракторите от kubota-bg.com. Ще обърнем внимание на тракторите и на комбайните, тъй като именно те са част от земеделието.

Интересно е да споменем, че вече съществува комбайн, който може да се самонивелира. Тази функция е изключително полезна при жътва по наклонени и неравни терени. Този модел е произведен от гиганта в областта на селскостопанската техника Massey Ferguson.

Продължаваме с още една новина за новите модели комбайни. Трябва да знаете, че скоростта на една такава машина по заплевени, неравни и влажни терени е около 2 км/ч. Ето защо е наистина невероятен фактът, че New Holland са разработили комбайн, който се движи по такива терени със скорост между 6 и 9 км/ч.
Кой е най-големият трактор в света? Това чудо на селскостопанската техника ще бъде представено през предстоящата 2015-та година от New Holland, които обещават машината да бъде функционална, с голям бункер, който може да се разтоварва за около две минути. Звучи наистина невероятно, но съвсем скоро ще имаме възможност да видим новото предложение на New Holland.

Може би знаете, че когато разполагате с каквато и да било земеделска техника, се нуждаете и от резервни части за нея. Все пак не е чак толкова рядко срещано комбайнът или тракторът да се нуждае от смяна на някоя част. В този случай ви препоръчваме да разгледате различните предложения на онлайн магазин, който предлага селскостопанска техника. В него цените са ниски, а и спестявате много време, тъй като поръчката се извършва само за няколко минути и то само с помощта на компютър.