Кои са модерните дамски обувки

Дните стават все по-студени и дори и да не ни се иска, зимата е съвсем близо.  А това може да означава само едно – време е да подновим гардероба си и да се сдобием с нови обувки, които са подходящия за есенния и зимния сезон.
Днешната ни статия е посветена на темата за дамски обувки, които можете да носите през предстоящите студени месеци. И още преди да започнем с актуалните модели, държим да успокоим представителките на нежния пол, че този път дизайнерите ни предлагат прекрасни модели за дамите с различен стил, така че има за всекиго по нещо.
На първо място поставяме дамските обувки с невероятни платформи. Може би вече сте забелязали, че през този сезон се предлагат модели с дебели и груби подметки, които в долната си част са назъбени. Най-добре би било подметката да бъде в различен цвят от цвета на самтаа обувки и цветът трябва да контрастира.
Дамските обувки с ретро мотиви са на мода за идните студени месеци. Комбинацията между ретро мотивите и съвременните модели е наистина чудесна и е подходящ избор за дами, които искат да изглеждат стилно и модерно както в офиса, така и извън него.
обувки от edition-shoes.com
В случай, че все още не сте се сдобили с нови боти с дебел ток, то тогава горещо ви съветваме да го направите веднага. Точно този модел е абсолютен хит сред дамските обувки на модните подиуми.
Цветовете на дамските обувки за този сезон не бива да бъдат прекалено натрапчиви. Можете да заложите на кафявия цвят и по-точно на всички негови нюанси. А ако все пак държите на разнообразието, то тогава можете да се сдобиете с ботуши в различни цветове. И не си мислете, че цените им са прекалено високи, тъй като електронният магазин за обувки ви предлага модерните модели на ниски цени и с високо качество.