Лидерите при „средните“ таблети

‘Средните’ таблети са 10-инчовите таблети. Размерът на техният екран, създава усещането, че използвате лаптоп. Тези таблети са изключително удобни за игри, за гледане на филми или за използаване на приложения. Време е да разберете кои са лидерите при 10-инчовите таблети.

таблет

За последните няколко месеца лидер в тази категория е Apple iPad Air. Има обаче и други таблети, които се борят за челнното място. Какво не знаем за таблета Apple iPad Air? Този таблет е възможно най-тънкият, най-лекият и най-бързият на пазара за таблети до днес. Батерията му е много издръжлива. Предната камера на таблета е подобрена. Той много прилича на предходния модел iPad. Разликата е в скоростта и в качеството на видеото, при един видео разговор. Apple iPad Air е наистина добър и си заслужава да бъде купен.

Google Nexus 10 е друг таблет, който се бори за първото място. Той има силна острота на цвета на дисплея. Теглото му е ниско, което го прави за предпочитане. Процесорът му е много бърз и работи с операционна система Android 4.0. Множеството функционалности и дизайнът на този таблет го правят сериозен конкурент на лидера на таблетите – Apple iPad Air. Може ли обаче да заеме челната позиция в класацията?

Третият 10-инчов таблет е Samsung’s Galaxy Note 10.1. Операционната система на таблета е Android 2.3, което прави изпълнението му брилянтно. Той има две камери и функциите на писалката му S Pen са подобрени. Това увеличава продуктивността му. Какво е новото при Samsung’s Galaxy Note 10.1? Дизайнът е новаторски и доста интересен – задната част на панела му имитира кожа. Резолюцията на камерата е пдоста голяма и височината на екрана е увеличена. Тези характеристики го правят достатъчно конкурентен за лидерът на Apple.