Разлики при операционните системи за таблети

Знаете ли, че мнозина предполагат, че именно таблетите ще изместят компютрите и това ще се случи в обозримото бъдеще?  Дори и да не сте чували тази хипотеза, то поне ви е правило впечатление, че от ден на ден таблетите стават все по-функционални и благодарение на тях можем да извършваме все повече и повече функции, на които преди смятахме, че е способен само компютър.
Е да, времената се менят и технологиите се развиват. По магазините вече има огромен избор от таблети от tabletstorebg.com. Те варират от много евтини и малко, до такива с по-висока цена и с по-големи размери. В наши дни мнозина се ползват от услугите на таблета, защото удобството при работа с него е огромно.
Доста хора се ориентират към покупката на таблет, който работи с операционна система Android. Всъщност това в никакъв случай не е грешен избор, тъй като тя е доста лесна за употреба, а и не бива да забравяме, че Google Play Store ни предлага много приложения, които са готови за сваляне и в по-голямата им част са безплатни.
iOS също е доста често срещана операционна система при таблетите. Разбира се, тя е съвместима с таблетите, които са произведени от американския гигант Apple. Приложенията в App Store също са многобройни, но трябва да знаете, че не малка част от тях трябва да бъдат заплатени, преди да се изтеглят.
Набираща скорост операционна система за таблети е MS Windows. Тя набира скорост, тъй като едва преди няколко месеца компанията представи на широката публика първия си таблет, но определено отзивите са изключително добри и очакваме славата й да продължава да расте.
BlackBerry Tablet OS не е особено позната операционна система за таблети. Тя всъщност работи само с таблети BlackBerry и доста хора я оценяват като операционната система за таблети, която реагиора най-бързо от всички при докосване на екрана.